A A A

Canon Speedlite 430EX III-RT

Fotografia » Lampy błyskowe » Canon|All » Canon

Prijs:264.78EUR
24h
SKU: #019101
Canon Speedlite 430EX III-RT
Een draagbare, krachtige Speedlite-flitser die zowel op de camera als los te gebruiken is.
Belicht op een nieuwe manier met de krachtige, veelzijdige en draagbare Speedlite-flitser. Off-camera flitsen is gemakkelijk dankzij de radiofrequentie-activering en opent nieuwe wegen voor creatieve fotografie.
- Krachtig, maar compact genoeg om overal mee naartoe te nemen
- Eenvoudige bediening en een intuïtieve interface
- Flits op afstand om het door jou gewenste effect te creëren
- Maak fraaie portretten met teruggekaatst licht
- Kan met andere Speedlites uit het EOS-assortiment worden geïntegreerd
Krachtig, maar compact genoeg om overal mee naartoe te nemen
Het richtgetal van 43 (m, ISO100) betekent dat de flitser voldoende kracht heeft voor vrijwel iedere situatie.
De Speedlite 430EX III-RT weegt maar 295 g en is slechts 113,8 mm lang. Hij past dus perfect in je tas.
De flitser werkt met overal verkrijgbare AA-batterijen en is na een volledige ontlading in amper 3,2 seconden weer gereed om te flitsen.
Flits op afstand om het door jou gewenste effect te creëren
Speedlite 430EX III-RT-flitsers kunnen ook los van de camera worden gebruikt om licht uit verschillende richtingen te simuleren.
Speedlite 430EX III-RT-units kunnen met radiofrequentie-activering tot op 30 meter afstand worden gebruikt en hoeven niet binnen de directe zichtlijn van de camera te staan. Dit betekent dat ze op meer plaatsen kunnen worden gebruikt om nog meer stemmingen en effecten te creëren.
De Speedlite 430EX III-RT kan ook met optische activering op afstand worden bediend, zodat de flitser onmiddellijk kan worden ingepast in je bestaande flitserconfiguratie. De flitser kan op 10 m afstand worden bediend met de optionele Speedlite-transmitter ST-E2 of met de geïntegreerde Speedlite-transmitter die in sommige camera's is ingebouwd.
Je kunt meerdere flitsers in groepen gebruiken en de kracht van elke groep afzonderlijk instellen. Je kunt maximaal vijf groepen maken, met maximaal 15 flitsers in elke groep.
Kan met andere Speedlites uit het EOS-assortiment worden geïntegreerd
Gebruik de Speedlite 430EX III-RT samen met andere flitsers zoals de Speedlite 600EX-RT, binnen een configuratie met meerdere flitsers.
Je kunt de Speedlite 430EX III-RT los van de camera gebruiken met een flitsbediening zoals de ST-E3-RT of met de Speedlite-transmitter die in je camera is ingebouwd.
Eenvoudige bediening en een intuïtieve interface
De knoppen op de Speedlite 430EX III-RT zijn vergelijkbaar met die op veel EOS-camera's. De belangrijkste functies zijn toegankelijk met snelmenuknoppen. Met een bedieningswiel kun je instellingen snel aanpassen. Een vergrendelschakelaar voorkomt dat instellingen per ongeluk worden gewijzigd. Instellingen en opname-informatie worden overzichtelijk weergegeven op een verlicht LCD-scherm dat ook goed leesbaar is wanneer het donker is.
Maak fraaie portretten met teruggekaatst licht
Omdat de flitskop draaibaar is, kun je het licht laten weerkaatsen tegen grote oppervlakken zoals wanden of plafonds. Dit creëert een zachte belichting zonder schaduwen, die perfect is voor portretten.
Met het ingebouwde reflectorpaneel kun je 'lichtjes' maken in de ogen van de gefotografeerde persoon wat tot levendigere portretten leidt.
Gebruik de bijgeleverde Bounce Adapter om het licht nog zachter te maken. Met het bijgeleverde kleurenfilter kun je de kleurtemperatuur van de flitser warmer maken, zodat het flitslicht beter overeenkomt met de lichtkleur van binnenlocaties.
De Speedlite 430EX III-RT heeft een zoomfunctie waarmee het flitslicht van de unit wordt afgestemd op de beeldhoek van de gebruikte lens.
Dubbele wireless flitsbediening
De Speedlite 430EX III-RT kan los van de camera worden gebruikt met radiofrequentie- of optische bediening. Dit zorgt voor zeer veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Bij gebruik van radiofrequentie-activering kunnen flitsers tot op 30 meter afstand van de camera worden geplaatst en hoeven ze niet direct in de zichtlijn te staan. Dat betekent dat ze op veel meer plaatsen kunnen worden neergezet, zoals buiten het raam van een kamer.
Met optische bediening kunnen EOS-camera's die een ingebouwde Speedlite-transmitter (bijv. EOS 760D, EOS 70D en EOS 7D Mark II) hebben, de Speedlite 430EX III-RT vanaf maximaal 10 meter afstand bedienen zonder dat er extra apparatuur nodig is.
More >>>
Features
Technische details Soort Compact
Kleur van het product Zwart
Auto Focus (AF) assisteer straal Ja
Brandpuntbereik 24 - 105 mm
Recycling-tijd ongeveer 3,5 s
Aantal flitsen (ongeveer) 180 - 1200
Richtgetal (35mm zoomstand, ISO 100) 43 m
Aantal kanalen 15
Draadloze verbindingen Ja
Flash modes Auto, High-speed synchronization, Handmatig
Stofwerend Ja
Group settings 5
kantel aanpassingen Horizontaal/Verticaal
Waterbestendig Ja
Compatibele camera merken Canon
Merk specifieke flits systemen E-TTL I (Canon), E-TTL II (Canon)
Gewicht en omvang Gewicht 295 g
Breedte 7,05 cm
Diepte 9,82 cm
Hoogte 11,4 cm
Energie Type accu/batterij AA
Ondersteund aantal batterijen 4
Eisen aan de omgeving Temperatuur, in bedrijf 0 - 45 °C
Codes SKU #019101
UPC
Manufacturer Product Code 0585C003

Comments: